Back to Snowbird's home page   See pictures and videos from 2002   See race results from 2002's race   Get an Entry Form   See information about where the race is at      See the On-Road and Oval classes racing
 

 

ON-ROAD SCHEDULE

OVAL SCHEDULE

TUES
Feb 4th


On-Road Practice                                3pm - 1am
 (10hrs)

Oval Practice                                      5am - 3pm  (10 hrs)
 

WED
Feb 5th


On-Road Practice                                1pm - 7pm 
(6 hrs)
On-Road Club Race:                           7pm

Oval Practice                                      5am - 1pm  (8 hrs)

 

THURS
Feb 6th

On-Road Practice                                5am - 1pm  (8hrs)

 


Oval Practice                                       1pm - 7pm 
(6 hrs)
Oval Club Race:                                  7pm

FRI
Feb 7th

On-Road Practice                                5am - 7am  (2hrs)
On-Road Drivers Meeting                 7:30am
On-Road 1st Qualifier                         8am


 



Oval Drivers Meeting                         12:30am
Oval Practice                                        1pm - 3pm 
(2  hrs)
Oval 1st Qualifier                                 3pm
Oval 2nd Qualifier                                8pm

SAT
Feb 8th

On-Road Practice                                5am - 7am  (2 hrs)
On-Road 2nd Qualifier                        7am
On-Road 3rd Qualifier                         12pm
 



Oval Practice                                        5pm - 7pm 
(2 hrs)
Oval 3rd Qualifier                                7pm 

SUN
Feb 9th

       On-Road Mains start at 8am
          
trophies following oval mains
          
Race Rock Post-Race Party at 8pm

       Oval Mains start at 2pm
          
trophies following oval mains
          
Race Rock Post-Race Party at 8pm

Practice begins Tuesday February 4th
Qualifying begins Friday February 7th